چه کسانی می توانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند؟

آیا همیشه می توان از ایمپلنت های دندانی برای جایگزینی دندان های از دست رفته استفاده کرد؟

علاوه بر سلامت عمومی دهان و دندان، یکی از نیازهای اصلی برای کاشت دندان داشتن استخوان کافی در فک است. اگر این کار را نکنید ، معمولاً می توان آن را با استفاده از روشی به نام افزایش استخوان بازسازی کرد. برای اطلاعات بیشتر به پیوند استخوان برای کاشت دندان مراجعه کنید.

اگر استخوان فک شما به اندازه کافی عمیق یا پهن نباشد ، ممکن است قبل از قرار دادن ایمپلنت به پیوند استخوان نیاز داشته باشید. زیرا جویدن یک عمل قدرتمند است و می تواند فشار زیادی به فک وارد کند. ایمپلنت ها باید به اندازه کافی بزرگ باشند تا در برابر نیروهای جویدن مقاومت کنند و بنابراین باید استخوان کافی برای پشتیبانی از اندازه کاشت وجود داشته باشد. اگر استخوان نتواند از آن پشتیبانی کند ، احتمالاً کاشت از کار می افتد. پیوند استخوان می تواند حجم استخوان را افزایش دهد تا یک پایه محکم و قابل اعتماد برای لنگر انداختن کاشت ایجاد کند.

از دست دادن استخوان می تواند به دلیل عدم تحریک جویدن ناشی از از بین رفتن طولانی مدت دندان ها، استفاده از پروتزهای دندانی، بیماری لثه (پریودنتال) و از طریق پیری یا آسیب دیدن باشد.

دندانپزشک شما می تواند آزمایشاتی را برای بررسی سلامت و حجم استخوان انجام دهد و در مورد روش های مختلف بازسازی آن صحبت کند.

اگرتمام دندان هایم را از دست داده باشم، آیا هنوز می توانم ایمپلنت بزنم؟

بسته به شرایط خاص دهان شما ، در صورت از دست دادن تمام دندان های خود، ممکن است چندین روش درمانی در دسترس شما باشد.

می توان با استفاده از یک پل قوسی کاملاً ثابت که از ایمپلنت پشتیبانی می شود، یک قوس کامل دندان (کل مجموعه فوقانی یا کل مجموعه پایین دندان) را جایگزین کرد. این مورد توسط چهار، شش یا هشت ایمپلنت دندان ایمن نگه داشته می شود، بنابراین مانند یک مجموعه دندان طبیعی عمل می کند و فقط توسط دندانپزشک قابل برداشت است.

گزینه دیگر یک پل با قابلیت نگهداری از کاشت و نگهدارنده گیره است که می تواند برای تمیز کردن توسط فرد برداشته شود. هر دو گزینه توسط ایمپلنت پشتیبانی می شوند و روی لثه قرار نمی گیرند.

دارندگان پروتز می توانند یک پروتز معمولی را که حداقل توسط دو ایمپلنت دندان (پروتز حفظ شده توسط ایمپلنت) ثابت نگه داشته شود انتخاب کنند. با استفاده از گیره های مکان یاب ایمپلنت از جابجایی پروتز مصنوعی جلوگیری شده و می توان آن را برای تمیز کردن توسط فرد پوشنده برداشت. پروتز توسط کاشت پشتیبانی نمی شود ، آنها به راحتی آن را در جای خود نگه می دارند و پروتز روی لثه قرار می گیرد.

در عوض ، بیماران می توانند پروتزهای ایمپلنت را که روی لثه قرار نمی گیرند انتخاب کنند ، زیرا توسط ایمپلنت پشتیبانی می شوند و به آن متصل می شوند. آنها می توانند به طور دائمی ثابت یا قابل جابجایی باشند.


آیا ایمپلنت ها ایمن هستند ؟ماندگاری آن ها چقدر است؟

هرگز برای در نظر گرفتن ایمپلنت دندان دیر نیست؟

آیا می توانم دندان مصنوعی خود را در طول دوره درمان ایمپلنت بپوشم؟

 

کاشت ابرو روی تاتو


کاشت ابرو یکی از روش‌های رایج برای افزایش ضخامت و حجم ابروها می‌باشد. کاشت ابرو به نسبت تاتو ابرو، روش جدیدتری بدین منظور است. در گذشته، بسیاری از افراد برای اینکه حالت ابروهای خود را تغییر دهند از تاتوی ابرو استفاده می‌کردند، اما امروزه کاشت ابرو به نسبت تاتو، طرفداران بیشتری پیدا کرده‌است. به همین دلیل، بسیار از افراد که حتی در گذشته، ابروهای خود را تاتو نموده‌اند، امروزه تمایل به کاشت ابرو روی تاتو دارند. 

تاتو چیست؟

در پاسخ به سؤال تاتو چیست، باید بگوییم که انواع مختلف تاتو وجود دارد که در هر کدام از آن‌ها با استفاده از سوزن و رنگ‌هایی مخصوص، طرحی بر روی ناحیه‌ای از بدن فرد، کشیده می‌شود. تاتوی ابرو نیز روشی قدیمی برای افرادی است که بخشی از ابروهای خود را به دلایلی از دست داده‌اند و با استفاده از آن، اقدام به پر کردن ابروهای خود نموده‌اند. اما این روش یک سری معایب دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به ماندگاری کم آن، احساس درد و ایجاد جلوه‌ای غیر طبیعی در ابروها، اشاره نمود.

همین دلایل سبب شده تا امروزه بسیاری از افراد برای افزایش ضخامت و حجم ابروهای خود از کاشت ابرو استفاده نمایند. همچنین بسیاری از افرادی که در گذشته نیز ابروهای خود را تاتو کرده‌اند، امروزه تصمیم به کاشت ابرو روی تاتو دارند. 


مزایا و معایب کاشت ابرو روی تاتو
 
کاشت ابرو برای بانوان و اقایان روی تاتو به راحتی امکان پذیر است و افراد مختلف به دلایل مختلفی، اقدام به انجام چنین کاری می‌کنند. کاشت ابرو روی تاتو یک سری مزایا و معایبی دارد.

مزایا و معایب کاشت ابرو روی تاتو عبارتند از:

همانطور که در تعریف تاتو چیست، به آن اشاره نمودیم تاتو دارای مواد رنگی می‌باشد؛ همین امر موجب شده تا در زمان کاشت ابرو، مفید واقع شود و از مزایای کاشت ابرو روی تاتو به شمار می‌رود.

کاشت ابرو روی تاتو، مزایای دیگری نیز دارد که از جمله آن می‌توان به پر نمودن فضای خالی پس از کاشت، اشاره نمود؛ از آنجایی که هنگام کاشت ابرو و پیوند گرافت مو در ابرو، احتمال ریزش وجود دارد و همچنین گراف‌هایی که در ابرو ایجاد شده، متراکم هستند، گاهی پس از کاشت ابرو به دلایل ذکر شده، برخی از نواحی ابرو، دارای فضای آزاد خواهد بود، اما تاتو قبل از کاشت، می‌تواند فضای خالی را پر کند.

به طور کلی مزایای کاشت ابرو روی تاتو، موجب شده بسیاری از افراد پس از گذشت مدتی از تاتو، اقدام به انجام کاشت ابروهای خود کنند. همچنین از آنجایی که با انجام تاتوی ابرو، رنگدانه‌هایی روی پوست ابرو ایجاد می‌شود، مشکل کاشت ابرو را در افرادی که پس از انجام آن با ریزش مو مواجه می‌شوند، رفع می‌کند.
 
شرایط کاشت ابرو روی تاتو چیست؟

به طور کلی، کاشت ابرو، تحت شرایطی انجام می‌گیرد؛ کاشت ابرو روی تاتو نیز شرایط خاص دیگری ندارد و همانطور که به آن اشاره نمودیم به راحتی و با طی مراحل کاشت ابرو  امکان پذیر است.

البته لازم به ذکر است که کاشت ابرو بلافاصله و یا پس از گذشت مدت زمان کوتاهی از تاتوی ابرو، میسر نمی‌باشد. دلیل آن هم زخم‌هایی که است که در اثر تاتوی ابرو در نواحی اطراف چشم و ابرو ایجاد می‌شود؛ اگر با وجود زخم‌ها اقدام به کاشت ابرو نمایید، احتمال عفونت کردن آن بسیار زیاد است. در صورتی که نواحی اطراف ابرو، عفونت کند، احتمال اینکه فولیکول‌های پیوند زده شده، از بین بردن، وجود دارد که در نتیجه آن، ابروها دچار ریزش می‌شوند؛ بنابراین تنها شرط کاشت ابرو روی تاتو این است که چندین هفته از عمل تاتوی ابرو گذشته باشد.توجه به فیزیو لوژی ابرو از موارد مهمی است که برای کاشت ابرو بر روی تاتو نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. علا.ه بر این پزشک متخصص همچنان بانک موی فرد را به دقت بررسی می کند.
 
مزایا و معایب کاشت ابرو روی تاتو

قبل و بعد از کاشت ابرو روی تاتو چه مراقبت‌هایی نیاز است؟
کاشت ابرو روی تاتو، باید با دقت بسیار زیادی انجام گیرد تا پس از آن ابروها، ریزش نکند
به هیچ عنوان از داروهایی که موجب خونریزی می‌شود، استفاده نکنید.
برای تقویت موهای خود در نواحی سر و ابرو، غذاهایی که حاوی ویتامین و پروتئین هستند، مصرف کنید.
از یک هفته قبل از کاشت ابرو، نوشیدنی‌های الکلی و سیگار، مصرف نکنید.
به هیچ عنوان پس از کاشت ابرو روی تاتو، ابروهای خود را دستکاری و یا لمس نکنید، زیرا این کار منجر به ریزش ابروها می‌شود.
مصرف داروی رتینول، موجب نازک شدن پوست می‌شود و در نتیجه آن احتمال خونریزی حین کاشت، زیاد است، بنابراین از یک هفته قبل از کاشت ابرو از مصرف آن بپرهیزید.
برای جلوگیری از ایجاد عفونت‌های احتمالی پوستی پس از انجام کاشت ابرو، می‌توانید از آنتی بیوتیک‌ها مصرف کنید.
پس از کاشت، مراقبت باشید آب داغ به موهای اهدا شونده نخورد، زیرا آب داغ موجب شل شدن و یا از بین بردن گرافت‌های کاشته شده می‌شود.
مواردی که بیان کردیم در موفقیت کاشت ابرو روی تاتو و همچنین ماندگاری کاشت ابرو بسیار تاثیر گذار است.